Rabu, 2 Oktober 2019

Rabu, Oktober 02, 2019

Minggu Ini Dapat USD4.38 Dari XM Forex

Tidak banyak dapat USD4.38 sahaja minggu ini. Tidak mengapalah. perlahan-lahan kayuh kumpul USD. Nanti bila dan dah dapat USD50 berberapa minggu akan datang nak buat benda nie
  • Beli Data Internet
  • Duduk kedai mamak pekena roti canai dan teh tarik
Seperti yang telah diterangkan sebelum ini XM Forex Affiliate Program ini bukan skim cepat kaya. Perlu masa juga untuk dapat banyak. Sekurang-kurangnya kita surf internet ada USD masuk, orang lain surf internet data jer habis.

Betul tak?....

Nie kat bawah aku belanja screenshot email yang dihantar oleh XM mengenai payment yang telah mereka buat hari ini.

Kalau rasa-rasa nak cuba buat duit online dengan XM Forex Affiliate daftar ja di sini.

Khamis, 26 September 2019

Khamis, September 26, 2019

XM Affiliate Program - Payment Dan Pendaftaran XM Client Baru Minggu Ini

Minggu ini minggu yang agak slow. Hanya dapat 1 new client registration dan payment notification dari XM.COM.

Tidak mengapalah. Perlahan-lahan kayuh, tentu lama-lama akan bertambah juga nanti hasilnya.

Kuncinya, jangan give up dan stop. Anda belum gagal sebelum give up dan berhenti. Pada masa anda quit, anda bolehlah sudah dikategorikan sebagai GAGAL.

Minggu ini ada buat sedikit aktiviti pengiklanan berbayar melalui Facebook. Nak cuba apakah ianya berhasil dan sesuai. 


Dari pemerhatian, memang agak bagus, jumlah reach agak memuaskan, tetapi conversion yang belum tahu hasilnya. Mungkin kita boleh nampak dalam berberapa minggu akan datang.

Di bawah aku kongsikan screenshot email dari XM.

Dapat jugalah payment dari XM, taklah banyak mana USD3.11 sahaja kali nie.

Oklah, aku tak pandai nak tulis panjang macam orang lain. Post ini pun sekadar perkongsian sedikit perkembangan XM Affiliate Malaysia yang sedang aku join.

Jika anda belum mendaftar sebagai XM Affiliate dan berminat, anda boleh mendaftar online di sini.

Jumaat, 20 September 2019

Jumaat, September 20, 2019

Screenshot XM Forex Affiliate Earnings Report Terbaru

XM Forex affiliate earnings report yang terbaru. Tiba-tiba terfikir nak tengok perjalanan payment (bayaran komisyen) terbaru XM affiliate program aku.

Buka akaun check kat payment report setiap minggu yang terkini. Malas nak cerita panjang-panjang.

Kat bawah nie aku kongsi screenshot terbaru. Manalah tahu anda berminat nak join sekali cari side income dengam XM.COM.
Taklah banyak mana, nanti dah withdraw boleh duduk lepak kat kedai mamak dan reload internet data untuk sebulan.

Ok lah. Kalau nak join boleh daftar di sini.

Rabu, 18 September 2019

Rabu, September 18, 2019

XM Affiliate Payment Notification Minggu Ini USD3.56!

Kelmarin dapat notification lagi dari XM.COM yang mereka dan buat payment ke akaun aku. Tidaklah banyak mana USD3+ je tapi oklah untuk orang baru macam aku.

Aku buat benda nie pun baru jer berberapa bulan lepas. Kalau bertahun mungkin banyaklah sikit bayaran nanti.

Benda nie bukan skim cepat kaya. Kalau rajin dan berterusan promote link affiliate untuk menarik lebih ramai new trader berdagang forex dengan XM.COM nanti banyaklah komisyen kelak.

Kuncinya ialah rajin dan berterusan. Non-stop. Boleh promote di FB, Insta, Twitter, blog dan sebagainya. Semua ada akaun di social media kan?

Kalau belum jadi member XM Affiliate boleh daftar dulu kat sini. Tak perlu bayar apa-apa untuk jadi member, XM yang akan bayar anda.

Oklah kat bawah nie screenshoot payment yang dapat baru-baru nie. Untuk pembakar semangat sendiri dan kawan-kawan yang promote XM forex.

Baru ini ramai rakan yang berminat. Mereka dah mula promote refer new trader ke website XM. Kena gaya mereka boleh dapat lebih banyak dari aku. Tak per...itu reziki mereka.

Jika anda berminat nak jadi XM Forex Affiliate daftar jer online di sini.
Rabu, September 18, 2019

3 Pendaftaran Trader Baru XM Forex Minggu Ini

Rasanya sudah lama tak promosi link affiliate XM forex. Yang bestnya walaupun tak buat apa-apa promosi, setiap minggu pasti ada yang mendaftar menjadi trader baru  melalui link affiliate XM.COM saya untuk jadi trader di XM.

Promosi yang telah dibuat dulu nampaknya masih berkesan sehingga kini.

Di bawah aku kongsikan 3 email pemberitahuan dari XM mengenai 3 pendaftaran baru minggu ini.




Tak susah mana pun. Minggu ini jumlah komisyen dari XM agak kurang sedikit berbanding minggu lalu. Tak palah...sedikit-sedikit tak lama lagi ianya akan menjadi bukit hasil jumlah pelanggan terkumpul hasil usaha tanpa henti sepanjang masa.

Yang penting kita sabar dan enjoy dengan prosesnya. Nanti adalah hasilnya kelak. Aku kongsikan screenshoot komisyen minggu ini di bawah nie.



Jika anda berminat nak jadi affiliate XM Forex boleh daftar online di sini.