(Gambar)Daphne Iking Ada Blog???

Daphne Iking BlogI found a blog today yang bertajuk 'The Succulence of Eleanor' dan alamat blog tersebut is http://daphneiking.blogspot.com. Now the first question is adakah blog ini milik Daphne Iking and is maintained by herself atau ada orang lain yang sengaja nak namakan blog dia sempena nama Daphne Iking? We are interested to find out.

Lately, menang Daphne Iking sangat famous dalam blog-blog mengenai artis Malaysia. Ini mungkin banyak berkait dengan topik mengenai 'Daphne Iking scandal' atau skandal Daphne Iking yang hangat diperkatakan dan dilaporkan media cetak, elektronik dan online semasa ini. Mungkin ianya berkaitan dengan kes beliau dengan bekas suaminya. But to those website and blog owner especially yang banyak menulis mengenai gosip artis Malaysia, cerita ini memang hangat.

If I'm not mistaken Daphne Iking divorce case is already over. So tak perlulah kita panjangkan lagi hal yang berlalu. Kita bagi kesempatan kepada Daphne Iking untuk berehat dari terus dibalun oleh gossip-gossip yang tidak bertuan nie. Hahaha

So now let come back to the topic about Daphne Iking Blog. I made a little bit of investigation mengenai blog yang dikatakan Daphne Iking blog ini. Siasatan seperti CSI ler konon nie. I found out that that blog started berberapa tahun dulu sejak February 2006. Itu dah kira lama dah tu. Sunduvan.com pun baru berusia setahun. Daphne Iking blog 'The Succulence of Eleanor' ini dah ada PR 3, kita mantap juga blog nie kalau dah capai Pagerank 3. Dan last blog post dia ialah 'Yes. I ate horse placenta. Sort of' pada December, 10 2010. Kalau betu ini blog Daphne Iking, kita tabik spring kat beliau sebab dalam kesibukan kerja masih sempat berblog.

Atau blog ini adalah blog orang lain? Aku teringat lagu 'Aku Pun Tah Tahu'. Hahaha
Load disqus comments

0 ulasan