Sabtu, 4 Disember 2010

(Gambar)Shah Jaszle Benci Gadis Melayu? Maria Farida Siapa Pulak???

Shah Jaszle doesn't like malay girl. Shah Jszle love Maria FaridaConfirm ramai perempuan-perempuan di luar sana yang kecewa apabila Shah Jaszle bagitau yang dia tak minat nak bercinta dengan awek Melayu. Tambah kecewa kalau anda tahu yang awek Shah Jaszle sekarang ialah awek Ukraine. Confirm cun gila beb. Model kat United Kingdom tue. Pergh… Confirm meletup tak hengat.

Kenapa Shah Jaszle tak suka awek Melayu? Ini jawapannya:-
Saya pernah ada teman wanita Melayu tapi saya kena control sampai susah untuk saya libatkan diri dengan industri kerana cemburu yang melampau. Saya baru 21 tahun tapi dia asyik paksa untuk berkahwin.
Kalau kami jadi awek Shah Jaszle pun confirm ajak kawin cepat-cepat. Pakwe hensem tue beb. Sebelum kena caras ngan awek lain, baik nikah cepat-cepat. Baru orang lain takleh kacau. Tak gitu? Hehehe.

Dan berita baik untuk anda semua, rupa-rupanya Shah Jaszle dah clash ngan awek Ukraine dia tue. Si awek sudah balik ke Ukraine dan sebelum balik dah pesan kat Shah Jaszle supaya cari awek lain. Apa lagi? Kepada awek-awek Melayu di luar sana, marilah beramai-ramai try mengorat Shah Jaszle. Buktikan kehebatan awek Melayu padanya.

All the best kepada mereka yang nak ngorat Shah Jaszle. Kami doakan kejayaan anda

Sunduvan: Kita minat awek Bangla

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Note: Jika maklumat ini berguna sila share dalam FACEBOOK anda atau GOOGLE+ anda. Terima Kasih