Jumaat, 3 Disember 2010

(Gempar)Siti Aishah Saman Uncle Seekers!!!

Siti Aisyah Sue Uncle Seekers in Temerloh Court in Pahang. Siti Aisyah the former Queenwas seeking injunction to prevent Uncle Seekers from disclosing her private life to the publicDedah punya dedah, kerana nak popular punya cerita, Uncle Seekers kini kena saman oleh Siti Aishah, bekas permaisuri Agong. Bukankah baik jika rahsia peribadi seperti ini tidak didedahkan.

Bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Abdul Rahman hari ini memfailkan saman terhadap pakar paranormal, Syed Abdullah Hussein Al-Attas atau lebih dikenali sebagai Uncle Seekers kerana telah bertindak melanggar maklumat sulit baginda.

Siti Aishah yang juga sebagai plaintif turut memfailkan saman ke atas bapa kepada Syed Abdullah iaitu Syed Hussein Al-Attas yang merupakan defendan kedua.

Berikutan itu, tarikh pendengaran interparte ditetapkan pada 22 Disember ini di Temerloh, Pahang.

Dalam saman tersebut, Siti Aishah memohon perintah injuksi bagi melarang defendan pertama, Syed Abdullah & defendan kedua, Syed Hussein untuk tidak mendedahkan sama ada secara lisan atau dalam blog-blog, surat khabar atau wakil-wakil mereka sebarang maklumat mengenai plaintif.

(Gambar: rotikaya.com)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Note: Jika maklumat ini berguna sila share dalam FACEBOOK anda atau GOOGLE+ anda. Terima Kasih