Khamis, 15 Disember 2016

Mohon ASEAN Scholarships Sambung Master Degree Ke Singapura.

ASEAN Scholarships (Biasiswa ASEAN) for Master Degree di Singapura - Pernah terfikir nak sambung pengajian peringkat Master Degree? Kalau minat dan layak baru-baru ini ada peluang belajar ke Singapura guna biasiswa ASEAN.

Biasiswa ini adalah  khas untuk pelajar yang hendak belajar peringkat master degree di negara-negara angota pertubuhan ASEAN untuk berberapa bidang-bidang tertentu yang terpilih sahaja. Antara bidang-bidang yang ditawarkan ialah seperti di bawah. Sila baca senarai tersebut.

Borang permohonan Biasiswa ASEAN untuk sambung belajar ke Singapura
Biasiswa ASEAN untuk sambung belajar ke Singapura

Kalau nak memohon ASEAN Scholarship ini kena layari laman website rasmi mereka. Semua penjelasan terperinci termasuk bagaimana proses memohon biasiswa ini ada di sana.

Untuk maklumat awal dan tambahan sila layari ASEAN Scholarship Info. Di situ agak lengkap juga. Apa pun anda kalau serius nak memohon dan perlukan maklumat terperinci dan terkini dinasihatkan untuk berhubung terus dengan pemberi biasiswa.

Tarikh tutup untuk menghantar permohonan untuk ASEAN Scholarship ini semakin dekat iaitu 31 December 2016. Kena hantar permohonan sebelum atau tepat pada tarikh tutup tersebut. Pihak mereka biasanya tidak akan layan permohonan yang lambat diterima.

Jika maklumat ini berguna, diharap kongsikan (share) kepada kawan-kawan yang lain. Mungkin mereka berminat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Note: Jika maklumat ini berguna sila share dalam FACEBOOK anda atau GOOGLE+ anda. Terima Kasih