Rabu, 18 September 2019

XM Affiliate Payment Notification Minggu Ini USD3.56!

Kelmarin dapat notification lagi dari XM.COM yang mereka dan buat payment ke akaun aku. Tidaklah banyak mana USD3+ je tapi oklah untuk orang baru macam aku.

Aku buat benda nie pun baru jer berberapa bulan lepas. Kalau bertahun mungkin banyaklah sikit bayaran nanti.

Benda nie bukan skim cepat kaya. Kalau rajin dan berterusan promote link affiliate untuk menarik lebih ramai new trader berdagang forex dengan XM.COM nanti banyaklah komisyen kelak.

Kuncinya ialah rajin dan berterusan. Non-stop. Boleh promote di FB, Insta, Twitter, blog dan sebagainya. Semua ada akaun di social media kan?

Kalau belum jadi member XM Affiliate boleh daftar dulu kat sini. Tak perlu bayar apa-apa untuk jadi member, XM yang akan bayar anda.

Oklah kat bawah nie screenshoot payment yang dapat baru-baru nie. Untuk pembakar semangat sendiri dan kawan-kawan yang promote XM forex.

Baru ini ramai rakan yang berminat. Mereka dah mula promote refer new trader ke website XM. Kena gaya mereka boleh dapat lebih banyak dari aku. Tak per...itu reziki mereka.

Jika anda berminat nak jadi XM Forex Affiliate daftar jer online di sini.
SUMBER / LINK PENTING FOREX TRADER

Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk forex trader

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Note: Jika maklumat ini berguna sila share dalam FACEBOOK anda atau GOOGLE+ anda. Terima Kasih