Khamis, 26 September 2019

XM Affiliate Program - Payment Dan Pendaftaran XM Client Baru Minggu Ini

Minggu ini minggu yang agak slow. Hanya dapat 1 new client registration dan payment notification dari XM.COM. Tapi dari segi earning ada peningkatan. 

Tidak mengapalah. Orang kata perlahan-lahan kayuh, tentu lama-lama akan bertambah juga nanti hasilnya.

Kuncinya, jangan give up dan stop. Anda belum gagal sebelum give up dan berhenti. Pada masa anda quit, anda bolehlah sudah dikategorikan sebagai GAGAL.

Kira macam 'snow ball' bila ianya bergolek, semakin sama semakin besar kerana ianya akan mengumpul semakin banyak salji melekat padanya. Bila kita tidak berhenti berusaha, semakin lama hasilnya semakin meningkat juga.

Minggu ini ada buat sedikit aktiviti pengiklanan berbayar melalui Facebook. Nak cuba apakah ianya berhasil dan sesuai. 

Di bawah aku kongsikan result iklan yang aku buat. Saya juga baru nak up (belajar) pasal iklan berbayar di FB nie.


Dari pemerhatian, memang agak bagus, jumlah reach agak memuaskan, tetapi conversion yang belum tahu hasilnya. Mungkin kita boleh nampak dalam berberapa minggu akan datang.

Di bawah aku kongsikan screenshot email dari XM.

Dapat jugalah payment dari XM, taklah banyak mana USD3.11 sahaja kali nie.

Target pertama aku ialah dapatkan payment paling sedikit USD 10 seminggu, selepas itu USD 20 seminggu.

Oklah, aku tak pandai nak tulis panjang macam orang lain. Post ini pun sekadar perkongsian sedikit perkembangan XM Affiliate Malaysia yang sedang aku join.

Jika anda belum mendaftar sebagai XM Affiliate dan berminat, anda boleh mendaftar online di sini.
SUMBER / LINK PENTING FOREX TRADER

Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk forex trader

1 ulasan:

  1. Terbaik tuan..sy x pandai sangat pasal forex ni..tapi dengar2 ada seminar XM sabtu ni..semoga terus sukses tuan!

    BalasPadam

Note: Jika maklumat ini berguna sila share dalam FACEBOOK anda atau GOOGLE+ anda. Terima Kasih