Jumaat, 20 September 2019

Screenshot XM Forex Affiliate Earnings Report Terbaru

XM Forex affiliate earnings report yang terbaru. Harap semua dalam keadaan sihat bersama keluarga. Sekarang ini kita sedang menghadapi PKPB. Banyak yang stress, hilang kerja, diarahkan cuti tanpa gaji, tunggakan bayaran bermacam pinjaman mencanak naik dan moratorium pula sepertinya tidak akan disambung. Pendek kata semua terkesan sekarang ini.

Nak keluarkan KWSP dari Akaun 1 pun sepertinya kerajaan tidak akan benarkan. Nasib kita kini benar-benar ditangan sendiri. Tangan kita sendirilah yang akan menentukkan kelangsungan hidup diri dan keluarga kita.

Tidak apalah, kita tiada pilihan selain terpaksa berjuang untuk hidup. Jika bukan sendiri, siapa lagi yang kita harapkan untuk berjuang bagi diri sendiri dan keluarga untuk cari reziki. Reziki itu tidak akan datang bergolek tanpa usaha. 

Jika kita berusaha, pasti ada hasilnya. Walau mungkin tidak sebanyak seperti yang kita harapkan tetapi ianya pasti ada. Kata orang bijak pandai, sedikit demi sedikit lama-lama akan menjadi bukit.

Sepanjang masa berhadapan dengan pandemik COVID-19 ini, terkurung dalam rumah, banyak masa layan online. Apa kata jangan buang masa layan internet untuk perkara yang hanya membazir data internet, gunakan data internet yang ada untuk usaha dan cuba menjana income secara online.

Buatlah apa sahaja usaha guna data internet itu, menjual produk online, trade forex, buat affiliate marketing, buatlah asalkan jangan buang cuma-cuma data internet anda. Jika layan whatsapp, FB, Instagram, gunakan semua itu untuk promote sesuatu yang boleh memberikan pulangan kepada anda. 

Bukan sekadar post status yang tidak memberi pulangan. Joinlah mana-mana affiliate, produk, atau apa-apa yang boleh diniagakan secara online.

Sepanjang PKPB ini aku pula banyak tumpu usaha promote XM affiliate. Pada mulanya agak lembab, tapi syukur kini semakin agak lancar. Pagi ini terfikir nak tengok perjalanan payment (bayaran komisyen) terbaru XM affiliate program yang aku dah join.

Buka akaun check kat payment report setiap minggu yang terkini. Malas nak cerita panjang-panjang.

Kat bawah nie aku kongsi screenshot terbaru. Manalah tahu anda berminat nak join sekali cari side income dengam XM.COM.
Taklah banyak mana, nanti dah withdraw boleh duduk lepak kat kedai mamak dan reload internet data untuk sebulan.

Ok lah. Kalau nak join boleh daftar di sini.
SUMBER / LINK PENTING FOREX TRADER

Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk forex trader

1 ulasan:

  1. Sudah banyak tu..belanja sup ikan tomyam pun boleh ni hahaaa

    BalasPadam

Note: Jika maklumat ini berguna sila share dalam FACEBOOK anda atau GOOGLE+ anda. Terima Kasih