Jumaat, 20 September 2019

Screenshot XM Forex Affiliate Earnings Report Terbaru

XM Forex affiliate earnings report yang terbaru. Tiba-tiba terfikir nak tengok perjalanan payment (bayaran komisyen) terbaru XM affiliate program aku.

Buka akaun check kat payment report setiap minggu yang terkini. Malas nak cerita panjang-panjang.

Kat bawah nie aku kongsi screenshot terbaru. Manalah tahu anda berminat nak join sekali cari side income dengam XM.COM.
Taklah banyak mana, nanti dah withdraw boleh duduk lepak kat kedai mamak dan reload internet data untuk sebulan.

Ok lah. Kalau nak join boleh daftar di sini.
SUMBER / LINK PENTING FOREX TRADER

Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk forex trader

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Note: Jika maklumat ini berguna sila share dalam FACEBOOK anda atau GOOGLE+ anda. Terima Kasih