Khamis, 14 Mei 2020

Income Dari XM Affiliate Program Masa PKP

Selepas berberapa minggu tidak login masuk ke dashboard affiliate XM Forex, hari ini berkesempatan tengok perkembangannya. Sekali buka ada USD 157 dalam itu. 

Income report sebagai affiliate XM Forex

Kalau withdraw bolehlah dapat dalam RM 670 tukaran semasa USD ke MYR. Berberapa bulan ini aku tak ada buat apa-apa pun.

Kalau berminat boleh baca juga perkongsian saya mengenai income dari XM Forex affiliate program.

Income itu hasil commission bila trader yang register XM Forex dari link aku. Tak menyesal jadi affiliate XM sebab dari bulan ke bulan ada nampak duit poket masuk.

Jumlahnya taklah banyak mana, tak boleh kaya pun. Tapi kalau masa-masa PKP nie, masa income tak ada dan dpt RM600 + siapa yang tak seronok, betul tak?

Dengan duit itu nanti bolehlah beli data internet, beli KFC sekali dua dan isi minyak kereta. Kalau nak beli barang keperluan dapur pun rasanya ada juga.

Ok, cari duit sampingan sebagai affiliate forex ini bukan semua orang sesuai. Ada yang bersemangat awal, tak sampai sebulan, masuk ke bulan ke-2 dan angkat tangan tak nak buat dah.

Cari duit ini bukan senang, kadang akan ambil masa juga. Aku pun pada mulanya berbulan tak nampak dollar masuk, lepas tu OK dah. Ada juga sedikit-sedikit, seperti yang dah cakap tadi ini bukan skim cepat kaya. Some serious work and efforts diperlukan.

Baiklah, kalau ada sesiapa berminat nak cuba cari duit sampingan sebagai affiliate forex boleh cuba DAFTAR SINI.
SUMBER / LINK PENTING FOREX TRADER

Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk forex trader

Tiada ulasan:

Catat Komen

Note: Jika maklumat ini berguna sila share dalam FACEBOOK anda atau GOOGLE+ anda. Terima Kasih