Isnin, 10 Ogos 2020

Perkembangan Income XM Forex Affiliate Masa PKPP

Income XM forex affiliate sepanjang PKPP. Macam lama tak update blog tempat aku share pengalaman buat duit dengan XM Forex nie. 

Kebelakangan ini ada sibuk sikit settle banyak perkara. Kurang berkelapangan untuk update. Post untuk kali ini pun untuk buat supaya pakcik Google tak lupa dengan blog ini.

Kalau terlalu lama tidak diupdate, nanti diorang lupa pula kewujudan blog ini dan banyak blog post yang jatuh ranking nanti.

Sebenarnya selain promote di Facebook atau laman sosial yang lain, blogging juga banyak membantu perkembangan XM affiliate aku. Ramai dapat new trader sign up dari organik search yang masuk ke blog ini.

Itulah agak penting untuk anda jika promote atau berminat untuk jadi XM Affiliate (Partner) kena ada blog, rajin tulis perkembangan walaupun post ringkas. Banyak membantu dalam jangka masa panjang.

Pelan-pelan kayuh, membina empayar trader seramai yang mungkin.

Jika anda berminat boleh layari web rasmi >> XM Affiliate (Partner).

Di page itu XM Forex ada explain jumlah commision dan promosi untuk para affiliaters mereka. Senang sahaja, isi borang online kat sana dan start promote link affiliate yang diberi.

Nak bagi tahu, ini bukan skim cepat kaya. Anda rajin, pasti ada pulangannya.

Baiklah, nak share sikit income minggu pertama bulan Ogos nie. Taklah banyak, tapi angkanya buat aku semakin bersemangat. Harap-harap meningkat terus sahajalah hendaknya.

Di bawah aku belanja screenshoot income minggu pertama XM Affiliate aku.

Sebelum ini boleh dapat dalam USD 2 hingga USD 5 sahaja seminggu, syukurlah sekarang ini seminggu boleh dah dapat dalam USD 15 biar lambat asalkan nampak ada perubahan.

Bila kita nak usahakan sesuatu jangan tunggu lama. Mulakan dengan langkah pertama, dan jangan berhenti melangkah (berusaha) kelak pasti anda akan nampak hasilnya.

Sama-sama kita kayuh perlahan-lahan. Ini bukan seperti acara lari 100 meter. 
SUMBER / LINK PENTING FOREX TRADER

Anda mungkin berminat dengan maklumat-maklumat berkaitan di bawah yang menyediakan info dan rujukan untuk forex trader

Tiada ulasan:

Catat Komen

Note: Jika maklumat ini berguna sila share dalam FACEBOOK anda atau GOOGLE+ anda. Terima Kasih