Memaparkan catatan dengan label XM Affiliate. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label XM Affiliate. Papar semua catatan

Rabu, 4 September 2019

Rabu, September 04, 2019

XM Partner Program - Payment Notification Dari XM Forex Affilliate

Hari ini dapat payment lagi dari XM Forex. Income sebagai affiliate XM dalam 6 hari dah dibayar lagi hari ini. Jumlahnya tidaklah banyak mana pun USD 6.22 atau kalau ditukar ke MYR dapatlah sekitar RM26.16. 

Di bawah adalah screenshoot email notification dari XM hari ini. Email bagi tahu aku yang mereka dah transfer payment.


Kalau setiap minggu dapat jumlah tu kan best, dapat juga sekitar RM100++ sebulan. Bolehlah bayar data internet dan duduk kedai mamak berberapa kali.

Jumlah tidaklah banyak sebab aku pun baru mula mencuba cari duit dengan XM Forex awal tahun nie. Buat duit melalui affiliate program ini perlukan masa. Ini bukan skim cepat kaya.

Ada berberapa teman baru-baru ini berminat nak tahu lebih mengenai XM Forex dan cara buat duit sebagai XM Affiliate.

Lepas bagi sedikit info mereka tertarik dan sign up join. Kalau yang berminat boleh daftar online di sini. Tidak perlu bayar apa-apa pun. Join free jer lepas tu dapat duit.

Nanti ada masa aku update perkembangan mereka.

Macam mana nak dpt duit dengan forex affiliate? Yang pertama, join affiliate program XM Forex. Lepas itu anda akan diberikan link untuk dipromosi.

Kongsikan sahaja link tersebut di mana-mana seperti media sosial, pengiklanan berbayar seperti Google Adwords dan iklan di Facebook.

Jika ada forex trader baru mendaftarkan akaun main forex melalui link tersebut, anda akan di bayar komisyen. Lebih besar nilai trader tu trade di forex, lebih besar jumlah komisyen anda. 

Anda akan dapat komisyen setiap kali trader yang anda refer tersebut trade menggunakan platform trading XM. Tak kisah trader tu untung besar atau rugi besar anda tetap akan di bayar komisyen oleh XM.

Bayangkan jika anda telah refer beratus atau beribu trader ke XM. Bukankan itu side-income yang agak bagus. Mungkin juga anda jadikan kerja sebagai forex affiliate menjadi full-time job anda.

Tugas anda senang jer...promosi link...promosi link dan terus promosi.

Oklah, dah penat type. Tujuan post nie bukanlah nak berkongsi panjang-panjang. Aku cuma rasa teruja (excited) setiap kali terima email notification dari XM.

Kalau berminat nak join..nak cuba test sebagai XM Forex Affiliate daftar di sini.