Jumaat, 20 September 2019

Jumaat, September 20, 2019

Screenshot XM Forex Affiliate Earnings Report Terbaru

XM Forex affiliate earnings report yang terbaru. Tiba-tiba terfikir nak tengok perjalanan payment (bayaran komisyen) terbaru XM affiliate program aku.

Buka akaun check kat payment report setiap minggu yang terkini. Malas nak cerita panjang-panjang.

Kat bawah nie aku kongsi screenshot terbaru. Manalah tahu anda berminat nak join sekali cari side income dengam XM.COM.
Taklah banyak mana, nanti dah withdraw boleh duduk lepak kat kedai mamak dan reload internet data untuk sebulan.

Ok lah. Kalau nak join boleh daftar di sini.

Rabu, 18 September 2019

Rabu, September 18, 2019

XM Affiliate Payment Notification Minggu Ini USD3.56!

Kelmarin dapat notification lagi dari XM.COM yang mereka dan buat payment ke akaun aku. Tidaklah banyak mana USD3+ je tapi oklah untuk orang baru macam aku.

Aku buat benda nie pun baru jer berberapa bulan lepas. Kalau bertahun mungkin banyaklah sikit bayaran nanti.

Benda nie bukan skim cepat kaya. Kalau rajin dan berterusan promote link affiliate untuk menarik lebih ramai new trader berdagang forex dengan XM.COM nanti banyaklah komisyen kelak.

Kuncinya ialah rajin dan berterusan. Non-stop. Boleh promote di FB, Insta, Twitter, blog dan sebagainya. Semua ada akaun di social media kan?

Kalau belum jadi member XM Affiliate boleh daftar dulu kat sini. Tak perlu bayar apa-apa untuk jadi member, XM yang akan bayar anda.

Oklah kat bawah nie screenshoot payment yang dapat baru-baru nie. Untuk pembakar semangat sendiri dan kawan-kawan yang promote XM forex.

Baru ini ramai rakan yang berminat. Mereka dah mula promote refer new trader ke website XM. Kena gaya mereka boleh dapat lebih banyak dari aku. Tak per...itu reziki mereka.

Jika anda berminat nak jadi XM Forex Affiliate daftar jer online di sini.
Rabu, September 18, 2019

3 Pendaftaran Trader Baru XM Forex Minggu Ini

Rasanya sudah lama tak promosi link affiliate XM forex. Yang bestnya walaupun tak buat apa-apa promosi, setiap minggu pasti ada yang mendaftar menjadi trader baru  melalui link affiliate XM.COM saya untuk jadi trader di XM.

Promosi yang telah dibuat dulu nampaknya masih berkesan sehingga kini.

Di bawah aku kongsikan 3 email pemberitahuan dari XM mengenai 3 pendaftaran baru minggu ini.




Tak susah mana pun. Minggu ini jumlah komisyen dari XM agak kurang sedikit berbanding minggu lalu. Tak palah...sedikit-sedikit tak lama lagi ianya akan menjadi bukit hasil jumlah pelanggan terkumpul hasil usaha tanpa henti sepanjang masa.

Yang penting kita sabar dan enjoy dengan prosesnya. Nanti adalah hasilnya kelak. Aku kongsikan screenshoot komisyen minggu ini di bawah nie.



Jika anda berminat nak jadi affiliate XM Forex boleh daftar online di sini.

Isnin, 16 September 2019

Isnin, September 16, 2019

Program Forex Affiliate Terbaik Di Malaysia Ketika Ini Daftar Di Sini

XM.com, sebuah broker antarabangsa yang sangat popular di kalangan pedagang Forex (forex traders), juga muncul sebagai yang sangat popular dengan dengan program forex affiliate terbaik di Malaysia.

XM affiliate sangat mudah dimulakan sebagai perniagaan sampingan di kalangan pengemar 'make money online' antara yang terbaik yang dapat menawarkan ganjaran yang berterusan tinggi, dengan reputasi yang baik dan tidak pernah gagal membuat pembayaran komisyen kepada ahli affiliatenya.

Walaupun sudah ramai orang yang mendapat ganjaran yang besar di kalangan orang-orang yang sudah memulakan program affiliate bersama XM, ruangan untuk bermula dan menjana pendapatan online dengan program ini masih terbuka luas kerana ukuran pasaran sangat besar di kalangan XM. Dijangka saiz pasaran akan berkembang lebih banyak dan besar pada masa akan datang.

Sekiranya anda sedang berdagang Forex, saya mencadangkan agar anda membuat blog percuma seperti dengan blogger.com atau worpress sekarang dan mendaftar sebagai rakan kongsi dengan XM dan memulakan program affiliate sekarang.

Sekiranya anda sudah mempunyai laman web atau laman utama yang berkaitan dengan Forex, anda boleh mendaftar dengan XM sekarang dan meletakkan pautan atau sepanduk (banner) di website anda.

Ia sangat mudah dan anda boleh mendapatkan ganjaran yang tinggi.

Bagi mereka yang tidak berkaitan dengan Forex, mungkin agak sukar, tetapi bagi mereka yang berdagang Forex, saya rasa ini adalah salah satu kaedah yang paling menjanjikan di kalangan afiliasi sedia ada kerana ia adalah ganjaran yang paling mudah dan paling tinggi yang boleh diperolehi. Anda boleh menjana pendapatan sebagai forex trader dan dalam masa yang sama sebagai XM Affiliate.

Saya fikir ia adalah satu kehilangan peluang yang besar untuk tidak menyertai program perkongsian XM (XM Partner) ini jika anda sedang berdagang di XM.

Saya fikir program affiliate dengan syarat-syarat seperti XM tidak wujud dengan mana-mana forex platform yang lain di Malaysia setakat ini. Dan anda boleh mula tanpa risiko. Program affiliate XM tidak akan merugikan anda.

Sila ambil masa membaca butiran mengenai XM Affiliate di halaman website  rasmi XM. Saya percaya anda pasti akan yakin dan percaya keunggulan sistem affiliate XM Forex. Ini adalah sistem affiliate yang sangat mudah untuk orang yang berdagang Forex.

Sekiranya anda tidak mempunyai pengalaman perdagangan atau anda berdagang dengan syarikat lain, anda sebenarnya boleh membuat akaun di XM dan cuba mempelajarinya perlahan-lahan.

Juga, apabila membuka akaun untuk perdagangan, pastikan untuk screen shoot. Anda boleh gunakan semua gambar-gambar tersebut di blog anda untuk memperkenalkan XM forex kepada rakan-rakan anda.

Semua maklumat dan gambar-gambar tersebut boleh menjadi kandungan blog promosi XM Affiliate anda.

Dengan cara ini, jika anda membuka akaun sebenar dengan XM, anda boleh mendapatkan USD30 sebagai modal permulaan yang boleh anda gunakan untuk urus niaga walaupun anda tidak mendepositkannya.

Dengan kata lain, anda boleh mengumpul dokumen asal prosedur pembukaan akaun secara percuma, dan anda sebenarnya boleh mempelajari tatacara perdagangan di XM. Sudah tentu, jika anda membuat keuntungan pada perdagangan ini, anda boleh mengeluarkannya sebagai wang tunai.

Selain itu, jika anda mendepositkan wang ke dalam akaun dagangan, anda akan menerima bonus jumlah yang sama seperti deposit. Ini tentunya tawaran yang sangat baik dan tidak seperti platform forex yang lain di luar sana.

Jadi bagaimana sekarang?

Tidakkah anda fikir ia adalah satu keadaan yang menarik untuk pedagang?

Jika anda tidak mahir dalam forex trading, peluang terbuka luas menjana pendapatan sebagai XM Affiliate

Jika anda berminat mendaftar sebagai XM Affiliate daftar DI SINI.

Rabu, 4 September 2019

Rabu, September 04, 2019

XM Partner Program - Payment Notification Dari XM Forex Affilliate

Hari ini dapat payment lagi dari XM Forex. Income sebagai affiliate XM dalam 6 hari dah dibayar lagi hari ini. Jumlahnya tidaklah banyak mana pun USD 6.22 atau kalau ditukar ke MYR dapatlah sekitar RM26.16. 

Di bawah adalah screenshoot email notification dari XM hari ini. Email bagi tahu aku yang mereka dah transfer payment.


Kalau setiap minggu dapat jumlah tu kan best, dapat juga sekitar RM100++ sebulan. Bolehlah bayar data internet dan duduk kedai mamak berberapa kali.

Jumlah tidaklah banyak sebab aku pun baru mula mencuba cari duit dengan XM Forex awal tahun nie. Buat duit melalui affiliate program ini perlukan masa. Ini bukan skim cepat kaya.

Ada berberapa teman baru-baru ini berminat nak tahu lebih mengenai XM Forex dan cara buat duit sebagai XM Affiliate.

Lepas bagi sedikit info mereka tertarik dan sign up join. Kalau yang berminat boleh daftar online di sini. Tidak perlu bayar apa-apa pun. Join free jer lepas tu dapat duit.

Nanti ada masa aku update perkembangan mereka.

Macam mana nak dpt duit dengan forex affiliate? Yang pertama, join affiliate program XM Forex. Lepas itu anda akan diberikan link untuk dipromosi.

Kongsikan sahaja link tersebut di mana-mana seperti media sosial, pengiklanan berbayar seperti Google Adwords dan iklan di Facebook.

Jika ada forex trader baru mendaftarkan akaun main forex melalui link tersebut, anda akan di bayar komisyen. Lebih besar nilai trader tu trade di forex, lebih besar jumlah komisyen anda. 

Anda akan dapat komisyen setiap kali trader yang anda refer tersebut trade menggunakan platform trading XM. Tak kisah trader tu untung besar atau rugi besar anda tetap akan di bayar komisyen oleh XM.

Bayangkan jika anda telah refer beratus atau beribu trader ke XM. Bukankan itu side-income yang agak bagus. Mungkin juga anda jadikan kerja sebagai forex affiliate menjadi full-time job anda.

Tugas anda senang jer...promosi link...promosi link dan terus promosi.

Oklah, dah penat type. Tujuan post nie bukanlah nak berkongsi panjang-panjang. Aku cuma rasa teruja (excited) setiap kali terima email notification dari XM.

Kalau berminat nak join..nak cuba test sebagai XM Forex Affiliate daftar di sini.